8 Aralık 2011 Perşembe

2 İyi 1'de Kötü...


Son anda olmadı. Çok istedik Galatasaray'ın zaferleriyle dolu bir hafta yaşamayı ama Montepaschi Siena taş koydu. Dün Fenerbahçe galibiyetiyle başlayan Galatasaray haftası, bugün Dişi Aslanların 75-67'lik ZVVZ USK Prague galibiyetiyle sürdü. Kızlarımız bu galibiyetle birlikte, grupta 8 galibiyet - 1 mağlubiyet ve 17 puanla yeniden lider. Finali Mahmuti'nin Aslanları yapacaktı. İtalya'da ki maçta yenildiğimiz Siena'yı yendiğimiz taktirde Top 16'yı garantiliyorduk. Kalan maçlar formalite icabı oynanacaktı. Ama dedik ya; son anda olmadı.
Yine muhteşem bir atmosferde oynanan karşılaşmayı, "önde olduğumuz maçı elimizde tutma telaşı, kaçan serbest atışlar ve hakemlerin 4 tane çok kritik hatalı kararı yüzünden" kaybettik.
Sağlık olsun. Bu takımın bu kadar kısa sürede geldiği noktayı düşünürsek, ne olursa olsun ayağa kalkıp alkışlamamız gerektiğini söylemek yanlış olmaz. Günün son güzel haberiyse kadın voleybolcularımızdan geldi. Takımımız CEV Cup 2. tur 2. maçında, Güney Kıbrıs temsilcisi Apollon Limassol'u 3-0 mağlup ederek son 16'ya kalmayı başardı.Tüm takımlarımız lig ve Avrupa mücadelelerinde yollarına aynen devam ediyorlar. Galatasaray armasını zirveye taşımak ve bizi gururlandırmak için.

Hiç yorum yok: