5 Aralık 2011 Pazartesi

Ders : Bilerek Konuşalım!


Başkan Ünal Aysal’dan Açıklama

Dünkü TV programında da belirttiğim gibi Kayserispor’da top koşturan Amrabat’la Galatasaray SK olarak ilgimiz 30 Kasım 2011 tarihinde 2. Başkanımız Ali Dürüst’ün Kayserispor Başkanı Recep Mamur’la yaptığı telefon konuşmasında Kayserispor Kulübü yönetimine resmi olarak aktarılmıştır. Sayın Başkan’ın böyle bir transferi düşünmediğini belirtmesi üzerine konu, Kayserispor’da bir karar değişimi olmadığı sürece gündem dışına alınmıştır. Kayserispor menajeri Süleyman Hurma’nın bu telefon görüşmesinden haberi olması gerekirdi.

Her iki camianın da bilmesini isterim ki, bir kulüple resmi mukavelesi olan bir sporcuya kulübü dışında bir teklif götürmemiz söz konusu değildir.

Ünal Aysal
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

_____________________________________

Başkan Ünal Aysal'ın, dün akşam TRT 1'de katıldığı Stadyum programında, Amrabat ile ilgili bir soruya verdiği cevap sonrası, Kayserispor Genel Menejeri Süleyman Hurma bir açıklama yaptı ve Galatasaray'ı TFF'ye şikayet ettiğini söyledi. Bunun üzerine başkan Ünal Aysal bugün, resmi site aracılığıyla yukarıdaki açıklamayı yaptı. Özetle; "sizin birbirinizden haberiniz yoksa bana ne" demeye getirmiş, ayarı vermiş.

Hiç yorum yok: