13 Aralık 2011 Salı

Bir 3'lükte Kansere Merve...


Az önce twitter'da geldi tatsız haber. Galatasaray'lı kardeşimiz Mustafa'nın (twitter'da ftw1905 )ilk olarak duyurduğu olaya hemen destek geldi elbette. Fenerbahçe alt yapısında oynayan genç kardeşimiz Merve Bodur için şimdilik ultraslan, salsabasket, basketbolig ve GSfans.org destek duyuruları yayınladı. Bireysel yayınlarda var elbette. Merve ile ilgili son bilgi, tedavisinin hastanede gerçekleştirilen ilk kısmını tamamlayıp evine çıktığı şeklinde. Tedaviye evinde devam edilecek. Dileğimiz Merve'nin bir an önce sağlığına kavuşması ve bu kötü günleri geride bırakması. Biz Merve'nin elini tutmaktan vazgeçmeyeceğiz, o'da hayata tutunmaktan vazgeçmeyecek.


Edit - Düzeltme ve Özür : Haberin metninde "Galatasaray'lı kardeşimiz Mustafa'nın (twitter'da ftw1905 )ilk olarak duyurduğu" şeklinde verdiğimiz bilgi yanlış anlaşılma nedeniyle blogada yanlış yazılmış. Post'un altına yapılan yorumlarda da göreceğiniz gibi haberi ultrAslan.com vasıtasıyla asıl ilk duyuran İbrahim arkadaşımızdır. Düzeltir, özür dileriz.

2 yorum:

karakecili dedi ki...

Kardesimize acil sifalar dayanma gücü dilyiorum,tez zamanda sagligina kavusur insallah.Rekabet her zaman üst seviyede olsada Galatasaray ve Fenerbahce insani konularda her zaman birbirine desteklerini dile getirmelidirler.

Adsız dedi ki...

ftw1905 göndermedi ilk yayınlayan benim kardeşim. Kampanyayı ben başlattım ultrAslan.com'da. http://twitter.com/#!/IbrahimEdi