8 Nisan 2011 Cuma

GSFans.ooooooooorg...



Blogumuzu takip eden ancak internet sitemizi bilmeyen bazı dostlar zaman zaman soruyorlardı, "Galatasaray'la ilgili yazılarında genelde GSFans.org sitesine yönlendiriyorsun, çok mu güveniyorsun bu siteye?" diye. Tabii benim aynı zamanda GSFans.org'un adminlerinden olduğumu bilmedikleri yada siteye girdiklerinde öğrendikleri için bu şekilde bir soruyla karşılaşmamız gayet doğal. :) Siteme tabii ki güveniyorum çünkü uzun zamandır yayında, çok iyi bir ekip tarafından yönetiliyor, çok iyi bağlantılarımız var ve hepsinden önemlisi harika bir üye profilimiz var. Dile kolay, gün itibariyle tam 12 bin 710 üyemiz var. Üye olmayıp sitemizi ziyaretçi olarak takip eden renkdaşlarımız da var. :)

GSfans.org yayın hayatına TTarena.biz olarak, Aslantepe'nin inşaatını takip etmek ve Galatasaray sevdalısı insanlarla bu takibi, inşaa sırasındaki gelişmeleri ve Galatasaray'a dair daha pek çok şeyi paylaşmak amacıyla kuruldu. İnşaatın sonlarına gelinirken, domain değiştirerek inşaat takip sitesi kimliğinden sıyrıldı ve bambaşka bir kimlik ve görünümle güçlü bir taraftar sitesi olarak geri döndü. O günden bugüne giderek daha fazla büyüyen GSFans.org'un bugün, bu yazının yazılmasını sağlayan olayın yaşanması ile büyüklüğü bir kez daha ortaya çıktı. Arda Turan'ın adının anıldığı La Liga ekibi Atletico Madrid'in taraftar siteleri, kaynak olarak 3 internet sitesi ile birlikte GSFans.org'u referans aldı. Aşağıda söz konusu olayın fotoğrafını görebilirsiniz.

Bu da söz konusu sitenin linki > http://www.colchonero.com/arda_turan_del_galatasaray_one_more_time_as-itemap-6-95230-1.htm

GSFans.org bu noktaya kolay gelmedi.Şimdi size, GSFans.org'un bu noktaya gelişinde bugüne kadar neler yaptığını anlatacağım. İlk zamanlarda, inşaat esnasında inşaatın yetkilileri tarafından takip edilen ve birinci sırada tercih edilen siteydik. Öyle ki; şantiye müdürümüz sayın Sarper Ünlü üyemizdi [gerçi hala üyemiz :) ] ve sık sık sitemize uğrar bilgi paylaşır, sorularımıza yanıt verirdi. Daha sonra, kulübümüzün stadla ilgili bürokratik işlerinden sorumlu YK üyesi sayın Işın Çelebi sitemize demeç verdi. İlerleyen zamanlarda istikrarlı yükselişini sürdüren GSFans.org, Galatasaray dergisinde yer buldu ve 93. sayıda Galatasaray taraftarları ile buluştu. Daha sonra basın alanına doğru yönelen GSFans.org iki değerli spor yazarı ile, Ahmet Çakır ve Oğuz Dizer'le röportajlar gerçekleştirdi. Önümüzdeki günlerde ise, yine Galatasaray basınının önemli muhabirlerinden Kadir Çetinçalı ile bir röportaj gerçekleştireceğiz. Öte yandan transfer konusunda da önemli bağlantılara sahip olan sitemiz, Misimoviç transferi ile ilgili çok önemli bir ayrıntıyı, Misimoviç'in aslında satın alınmayıp, satın alma öncelikli olarak kiralandığını tüm basından çok daha önce ortaya çıkarmış ve "Misimoviç'i Almadık...Sadece Kiraladık" başlığıyla duyurmuştur. Sitemizin bir başka yeniliği ise oldukça dikkat çekiciydi. Taraftar sitesi çatısı altında yapılabilecek şeylere pek çok yenilik getiren GSFans.org, basketbol takımlarımızın maçlarını özel maç başlıklarından canlı aktararak, çeşitli sebeplerle maçları izleyemeyen üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve Galatasaray'lıların bu heyecandan mahrum kalmamasını sağladı. İlerleyen zamanlarda da, GSfans.org Taraftar Sohbetleri, Ara Güler'in Gözünden Galatasaray Tribünleri, GSFans.org Taraftar Ödülleri ve GSFans.org Ödüllü Taraftar Yarışması gibi projeleri bir bir devreye sokacak olan GSFans.org'u, yani bizleri takip etmeye devam edin.

GSFans.org'u Twitter'da ve Facebook'da takip etmek için;

Twitter > GSFans.org


Facebook > TTArena.biz

Facebook > ASLANTEPE TÜRK TELEKOM ARENA [TTArena.biz]

Facebook > GSfans.org | Galatasaray Taraftar Sitesi

Hiç yorum yok: