3 Nisan 2011 Pazar

Tam Yol İleri...

Yenilmez Armada yoluna tam yol devam ediyor. Şampiyonluk her geçen gün potanın aslanlarına biraz daha yaklaşıyor sanki. Dişi Aslanlar, dün Abdi İpekçi'de oynanan TKBL Play-off yarı final ilk maçında, Panküp Kayseri'yi 71-63 mağlup ederek 1-0 önde başladığı seride durumu 2-0 yaptı. Maçın ayrıntıları ve yorumlarınız için GSFans.org TKBL Play-off Yarı Final 1.Maçı | Galatasaray Medical Park - Panküp Kayseri başlığımızı ziyaret edebilirsiniz. Dişi Aslanlar salı günü serinin ikinci maçı için Kayseri'ye gidecek ve bu maçı kazanması halinde finale yükselerek gerçek şampiyonluk mücadelesine başlayacak. Kalbimiz o'nlarla.

Öte yandan Yenilmez Armada'nın bir diğer gururu Oktay Mahmuti'nin aslanları, geçen hafta yaşadıkları nazar boncuğu niteliğindeki Banvit kazasından sonra, bugün Abdi İpekçi'de İzmir ekibi Aliağa Petkim'i konuk etti. Rakibini 89-80 gibi net bir skorla mağlup eden potanın aslanları, bu galibiyetle ligdeki 19. maçını kazandı ve ikinci sıradaki yerini korudu. Bu maçla ilgili ayrıntılara ulaşmak ve yorumlarınızı paylaşmak için GSFans.org BBL 24. Hafta | Galatasaray Cafe Crown - Aliağa Petkim başlığımızı ziyaret edebilirsiniz.

Daha önce Galatasaray Cafe Crown için "Bu Takım Şampiyon Olmaya Geliyor!" demiştik. Şimdi iddiamızı yükseltiyoruz. Hazırlayın kupaların sarı kırmızı kurdelâlarını. Bu aslanlar şampiyonluğa koşuyor.

Not : Görsel için FCN Blog'a Teşekkürler.

Hiç yorum yok: