5 Ekim 2010 Salı

Şaka mı bu?

Arda şoku


A Milli Takım'ın yıldız isimlerinden Arda Turan, kasığındaki sakatlık nedeniyle idmanı tamamlayamadı. Korkulan oldu ve sakatlığının ciddi olduğu belirlenen başarılı oyuncu, en az 6 hafta sahalardan uzak kalacak.
A Milli Takım'ın 8 Ekim'de Almanya ve 12 Ekim'de Azerbaycan ile oynayacağı EURO 2012 eleme grubu maçları için aday kadroda yer alan Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, dünkü antrenmanda sağ atak bileğinde sorun yaşamış, ancak buz tedavisinin ardından çalışmaya devam etmişti. Karl-Liebknecht Stadı'nda bugün yapılan idmanın toplu çalışma bölümünde sol kasığında çekme olan yıldız oyuncu, antrenmanı yarıda bıraktı.

Saha kenarında yaklaşık 15 dakika boyunca Milli Takım doktorları tarafından muayene edilen Arda, daha sonra özel bir araçla kamp yapılan Schwielovsee Oteli'ne götürüldü. Oldukça üzgün olduğu görülen ve "Almanya maçında oynamam çok zor" diyen milli futbolcunun, sakatlığının beklenenden ciddi olduğu anlaşıldı. Galatasaray kaptanının, en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Milli Takım'ın Belçika ile oynadığı maçta sakatlanmasına rağmen karşılaşmaya devam eden Arda, Galatasaray'ın ligdeki 2 maçında forma giyememişti.
NTVSpor.net 
____________________________________________________________________________
Sana ne diyeyim bilmiyorum ki...

Hiç yorum yok: