25 Ekim 2010 Pazartesi

Destek!


Maradona Bursa'ya mı geliyor?

Bursasporlu taraftarlar, Dünya Kupası maçları sırasında Ertuğrul Sağlam'ın atkı gönderdiği efsane oyuncu Diego Armanda Maradona'yı Manchester United maçında tribünde görmek istiyor.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'a olan hayranlığı ile gündeme gelen efsane futbolcu Maradona kendisine atkı gönderen Ertuğrul Sağlam'a, "Bursaspor'un bir Şampiyonlar Ligi maçını izlemeye geleceğim" diyerek teşekkür etmişti.

Konuyla ilgili Bursa ve Bursaspor camiasına seslenen 'bursasporluyuz.net' sitesi yaptığı açıklamada, "Dünya kupasının ardından Bursa'ya Bursaspor'un bir maçını izlemeye geleceğini açıklayan efsane futbolcu Diego Armanda Maradona'yı önümüzdeki hafta sahamızda oynayacağımız Manchester United maçında şehrimizde görmek istiyoruz. Transferi yapılan Arjantinli futbolcularımız sebebi ile Bursaspor'a karşı ilgi duyan Maradona'nın Bursa'ya gelişi epey yankı uyandıracaktır. Hem Manchester United hem de Maradona'nın şehrimize gelecek olması durumunda dünyadaki spor otoritelerinin gözleri Bursa'ya çevrileceği unutulmamalıdır. Bursa ve Bursaspor'umuzun tüm dünyaya daha iyi tanıtılacağı böyle fırsatın kaçırılmaması için tüm Bursa ve Bursaspor camiasını göreve davet ediyoruz" dedi.


Mynet Spor
____________________________________________________________________

Biliyorsunuz Galatasaray'lıyım.Rahmetli Özhan başkan'dan ve çok sevdiğim, başarılı bulduğum Ertuğrul Hoca'dan mütevellit Bursa'ya bir sempatim vardır.
Böyle bir çağrıda bulunmuş Bursa taraftarı.Neden olmasın dedim ve destek kararı aldım.Umarım Bursa'lıların dileği gerçekleşir.

Hiç yorum yok: