10 Şubat 2012 Cuma

This İs İpekçi. No Way Out


Ne diyelim, nasıl anlatalım bu zaferi size? Yürek, bilek, inanç, destan. Ya da çok daha ötesi. Sen ki Avrupa'nın ve Euroleague'in en güçlü kadrosunu kuracaksın. EL'nin en büyük şampiyonluk favorisi olacaksın. Sezon başından bu yana EL'de oynadığın maçların hiçbirini kaybetmeyip, 13 galibiyetle namağlup olarak buraya geleceksin. Ama maçın sonunda, 12 raund boyunca rakibinden dayak yemiş boksör gibi yığılıp kalacaksın. Ve bundan sonraki uzun yıllar boyunca, bu akşam aldığın yenilgiyle anılacaksın.

Galatasaray Medical Park bu akşam EL'in ayarlarıyla oynadı. Yenilmez Armada, CSKA Moskova'yı 68-64 mağlup ederek sınırları olmadığını, kimseden korkmadığını, kazansa da kaybetse de asla pes etmediğini gösterdi. Muhteşem taraftarıyla birlikte yıllarca akıllardan çıkmayacak bir zafer kazandı. Sezon başında, "Top 16'ya kalır ama sonrasında işi zor" denilen takım için şimdi final four ihtimalleri bile konuşuluyor.



Yukarıda gördüğünüz muhteşem koreografide bu akşam salondaki şölene renk katan başka bir unsurdu. ultrAslan'a ve ultrAslan ÜNİ'ye emekleri için teşekkür etmek gerek. Maç sonu röportajlarda aşağıda.


Galatasaray-CSKA maçının sonundaki röportajların... ile ftw1905


Not : Video için twitter'dan ftw1905 'e teşekkürler.

Hiç yorum yok: