27 Şubat 2011 Pazar

Futbol Hariç Vol. 2


Son zamanlarda Galatasaray taraftarı Galatasaray'ın bir "Spor Kulübü" olduğunu unutmuş ve sadece futbola kilitlenmiş durumda.
Orada da ne yazık ki durum hiçte iç açıcı değil.
Oysa Galatasaray'ın diğer branşlarında mücadele eden takımları, liglerinde ya lider, ya liderlik mücadelesi veriyor yahut play-off potasında.
Yani hepsinin şampiyonluk şansı var. Ama ne yazık ki Galatasaray taraftarı bu aslanlara gereken, hakettiği desteği vermiyor.
Geçtiğimiz hafta içi ve bu hafta sonu oynanan mücadelelerde,
"Potanın Aslanları" Galatasaray Cafe Crown, rakibi Medical Park Trabzon'u 87-80 mağlup etti ve ligde 2. sırada. Liderle arasında yalnızca 2 puan var.
Bir diğer takımımız "Dişi Aslanlar" ise İstanbul Üniversitesi deplasmanından galibiyetle döndü. Rakibini 22 sayı farkla, 83-61 mağlup eden dişi aslanlar 38 puanla lider durumda. Kurulduğu günden bu yana elde ettiği başarılar, kazandığı şampiyonluklar, Avrupa ve Dünya kupaları ile yüzümüzü güldüren ve güldürmeye de devam eden "Engelsiz Aslanlar" TSB* takımımız ise geçtiğimiz hafta sonu oynadığı son lig maçında Şanlıurfa Engelliler takımını 93-34 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü.

Voleybolda ise hafta arası derbi heyecanı vardı. Ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşan "Filenin Aslanları" rakibini müthiş bir son set oyunu sonrası 3-2 mağlup ederek muhteşem bir zafere imza attı.
Voleybolda bizi 2 sezondur Avrupa kupalarında da temsil eden ve
2 sezondur çeyrek final oynayan "Filenin Dişi Aslanları" dün oynanan ve 2-0 geriye düştükleri Nilüfer Belediye maçını, kaybetmeyi kabullenmeyerek müthiş bir geri dönüşle 3-2 kazanmayı bildiler.

Oralarda bir yerlerde...Abdi İpekçi'de, Ayhan Şahenk'te, Ahmet Cömert'te, Burhan Felek'te vs...Göğsünde Galatasaray Arması taşıyan, Galatasaray için ter akıtan, canını dişine takan, gerçek anlamda mücadele eden ve desteğe ihtiyacı olan, daha da önemlisi bu desteği hakedenler var.
O'nları yalnız bırakmayın.
Galatasaray yalnızca futbol demek değil.


Galatasaray Basketbol ve Voleybol takımları ile ilgili haberleri,
son gelişmeleri ve ilgili başlıkları burada ve burada bulabilirsiniz.


* TSB = Tekerlekli Sandalye Basketbol

Hiç yorum yok: