9 Şubat 2011 Çarşamba

Büyük Galatasaray Projesi!


GSG Editör'ü sevgili Çağatay Pirim Galatasaray'ın geleceğine dair
müthiş bir yazı ele almış. Paylaşmamak olmazdı. Sonuna kadar okumanızı öneririm.
_______________________________________________

Büyük Galatasaray Projesi!

Ülke futbolunun yurtdışında ki sesi ve en başarılı takımı olan Galatasaray'da yüzyılın projeleri bir bir gerçekleşiyor. Peşinden milyonları sürükleyen Galatasaray Spor Kulübü dünya'nın en büyük kulüpleri arasında kurumsal projeleri ile yer almaya devam ediyor. Galatasaray'ın, 2006 senesinden bugüne kadar hesaplanan kurumsal projeleri bir bir devreye sokması ve bir çoğunun gerçekleştirilmesi ile, günümüz futboluna finans sermayesi ve tesisleri
ile de ayak uydurmaya çalışan takımımız büyük yol katetmiştir.

Çağın Yapılanması

Dünya'nın en yeni ve gözde stadlarından biri olan TT ARENA ile sezonun geri kalanına devam edecek Galatasaray Spor Kulübü yöneticileri,
Futbol A.ş ve Sportif A.ş'yi birleştirme başarısında bulunmuş
ve kulübümüzün finans kaynaklarının %35 lik bir seviyede artış kazanmasını sağlamıştır. Uefa'nın mali konularda Avrupa kulüplerini sıkı denetimlere alacağı önümüzdeki yıllarda Galatasaray bütçesinin bugünler için ayarlanması planlarını doğru yürüterek, önümüzdeki beş yıl içerisinde büyük bir hendeğin üzerini
kapatması bekleniyor.

106 Yıllık Tarihin En Büyük Transfer Bütçesi

Mali konularda çıta atlayan Galatasaray, kendi kaynakları ile dışa bağımsız olarak kulüp borçlarını büyük bir başarı ve hızla kapatmaktadır. Peki ya Galatasaray sportif yatırımları nasıl şekillenecek? İşte taraftarın en merak ettiği konu; Aldığımız bilgilere göre Galatasaray Spor kulübü, Futbol, Basketbol ve Voleybol gibi branşlarında 106 yıllık tarihinin en büyük transfer bütçesini 2011-2012 sezonu itibari ile açıklayacak. Bu bütçe ise 1 yıllık geçici bir bütçe olmayacaktır.
Her sezon artırılan sponsor ve yayın gelirleriyle birlikte sportif başarı adına bütçe genişletilerek Galatasaray gelecek nesiller için Dünya arenasında farklı bir yapılanma ile boy gösterecektir.

Herkesin Gözü Bu Koltukta

Galatasaray 4 sene öncesine kadar bacağı kesilmek üzere bekleyen bir hastaydı. Kulübü sahiplenmekten çekinen ve kulübün sahip olduğu borçların altından kalkılamayacağına inanan Galatasaray'ın ağır abilerinin, oturmayı geçin başkanlık koltuğunun yanından bile geçmek istememeleri hiç şüphesiz göz önündedir.
Ancak Galatasaray'ın bugün yaşadığı durum yakalanan başarının açıkça bir göstergesidir. Mualif çevrelerin baskısı ve Başkanlık koltuğu için yarışan ağır abiler bu mevkiye sahip olmak adına; medya, çevre, lise ve çeşitli
teşkilatlanmalar ile Galatasaray'a sahip çıkmak istiyorlar.
Buda artık Galatasaray'ın yönetilmesinin kolay bir noktaya geldiğinin,
kulüpteki kangrenin kesilip atıldığının bir göstergesidir.

Yarın'ın Galatasaray'ı için;

Galatasaraylılığın günlük değil ömürlük bir tutku olduğu hiç şüphesizdir.
Bizim daha dün hayal olarak gördüğümüz başarılar şimdi çok yakın.
Yeni stadı, gelişen store oluşumu, yeniden yapılanan şirketsel yönetim ve milyonlarca dolarlık Galatasaray gayrimenkulleri geleceğin Galatasaray'ının, Galatasaray'ın yarınlarının garantisi olmuştur.
Elini taşın altına atan ve BÜYÜK GALATASARAY PROJELERİNİ hazırlayan herkese bir Galatasaraylı olarak şükran duyduğumu belirmek istiyorum.
Bugüne kadar bardağın hep boş tarafına baktık ancak bugün o bardak dopdolu! Önümüzdeki sezondan itibaren yeni sonsuz tarihimizde başarıların bir bir gelmemesi için hiç bir sebep kalmamıştır. Sportif başarıya belki 10 yıldır aç olan Galatasaray taraftarı bugün müthiş bir kurumsal başarıyı izlemektedir.
106 Yıl önce Ali Sami Yen tarafından yaratılan kutsal emanet, kuruluş amacındaki gibi Türk olmayan takımları sadece futbol sahasında değil endüstriyel futbol anlamında da yenebilecek konuma gelmektedir. Gelecektir!


BÜYÜK GALATASARAY PROJESİ hepimize hayırlı olsun!
Doğacak Galatasaraylı Çocuklarımız için !

__________________________________________________

Hiç yorum yok: