25 Şubat 2011 Cuma

FCN Blog yazdı yine...


_________________________

Yeni bir stadyum yapılacaktı, bundan tam 5 sene evvel projesiyle herşeyiyle onaylandı. Karşılığında da bir prosedür yapıldı. Biz size bu stadı yaparsak sizde 49 yıllık kullanım hakkından vazgeçersiniz. Bizde sizin bu kullanım hakkını vazgeçtiğiniz araziyi ihaleye çıkartırız. Buna karşılık yap-işlet-devret mantığı ile de kar ortaklığı yapar ve size yeni bir stadyum yaparız. Herşeyi kabul etti diğer taraf, yeter ki bir an evvel bitsin stadım dedi. 40 küsür yıl oturma hakkı olduğu araziyi bırakacak karşılığında da sadece üst kullanım hakkına sahip olacağı bir stadyum alacak. Buna stadyumun yolları da, bağlantıları da, işletilmesi de eklendi. Devletin başbakanı, kurumları ve diğer tarafta da ülkenin güzide spor kulübü.
_________________________

Galatasaray bloglarının göz bebeği bana göre FCN blog.
Geçtiğimiz gün devlet bakanları Sn.Cemil Çiçek ve Ali Babacan mecliste konuyla ilgili kendilerine sunulan soru önergesine, TT Arena'nın maliyeti ve kazandırdıklarına dair resmi meblağlarla yanıt verdi.
FCN Blog'ta TT Arena ile ilgili başbakan'ın "1 Allah kuruşları yok" ifadesi ile ilgili harika bir yazı kaleme aldı. Küçük bir alıntısını yukarıda gördüğünüz yazının tamamı burada. İyi okumalar...

Hiç yorum yok: