27 Mayıs 2011 Cuma

Sakin Beyler...Sakin!


Galatasaray'da Ünal Aysal'ın müthiş bir yönetim ekibiyle beraber seçilmesi
ve akabinde vakit kaybetmeden Fatih Terim'i teknik direktörlüğe getirmesinin ardından, haliyle transfer çalışmaları epey bir süre önce başladı.
Aysal'ın taraftarı çok fazla merakta bırakmadan, çeşitli tv programlarında açıkladığı isimlerden 2'si, Elmander ve Selçuk'la her konuda anlaşıldı ve iki oyuncu da şu an Galatasaray'ın oyuncusu. Hatta Elmander bugün İstanbul'a geliyor. Neyse konuya dönelim. Aysal'ın açıkladığı bir başka isimse, hem basında hem de taraftar arasında adeta bomba etkisi yapan Drogba'ydı. Yaklaşık 15 gündür Drogba için kulübü Chelsea ile görüşmeler sürerken, henüz bir sonuç alınabilmiş değil. Ancak bu transferin gerçekleşmeyeceği anlamına gelmiyor zira hem Galatasaray'a hemde Chelsea'ya yakın kaynaklar, sık sık Drogba'nın Galatasaray'a yakın olduğunu dile getiriyor. Galatasaray'da, hem Elmander ve Selçuk'tan sonra üçüncü bir transferin henüz gerçekleşmemiş olması hemde Drogba transferinin halen muallakta olması nedeniyle, taraftarlar arasında nedense tuhaf bir sabırsızlık ve kızgınlık durumu oluştu.Forumlarda okuduklarıma inanamıyorum hakkaten.
Ciddi ciddi transfer yapılmıyor diye yönetimi eleştirenler var.
Hakkaten sayılara, skorlara ne kadar takılıyormuşuz.
Kargalar bugün 3-4 transfer açıkladı.
M.Pektemek dışında diğerlerinin kim olduğu belli değil.
11'i girer mi 11'i zorlar mı belli değil.
Büyük ihtimalle kulübeye yada kiralığa alınan oyuncular. Kuşlarınsa tam komedi. Orhan'ı aldılar, Gökhan gitmezse adam kulübeye mahkum.
Serdar desen, Lugano kalır Yobo'da alınırsa ancak üçüncü alternatif olur oraya. Eee nasıl tarnsfer mantığı bu?
Korkunun yarattığı bir heyecanla, hababam girişilen, üzerinde düşünülmemiş transferler. Biz ne yaptık/yapıyoruz?
En çok ihtiyacımız olan mevkilerden birine Türkiye'nin en iyisini, Selçuk'u; forvete de gayet başarılı bir adamı aldık. Çeşitli mevkiler için çeşitli oyuncularla düzenli görüşmeler yapıyoruz. Planlı, programlı. Hangisi daha iyi? Ne yaptığını bilerek atılan adımlarla yapılan transferler mi,
yoksa bir korkuyla, aceleyle düşünmeden yapılmış transferler mi?

Hiç yorum yok: