29 Mayıs 2011 Pazar

Yenilmez Armada Final İçin Sahada


Galatasaray kulüp olarak çok zor bir yıl geçirdi. Kulübün amiral gemisi olan futbol takımı berbat bir sezon geçirip, üstüne eski yönetimde skandal üstüne skandal yaratarak işleri iyice batırınca taraftar küstü.Ancak gözden kaçan birşey vardı.Galatasaray bir "SPOR KULÜBÜ"ydü ve basketbol branşındaki takımlarımız liglerinde şampiyonluk mücadelesi veriyorlardı.Dişi aslanlar ezeli rakibiyle oynadığı final serisini kaybetsede mücadeleleri alkışı hakediyordu. Engelsiz aslanlarımız şu an play-off'ta şampiyonluk mücadelesi veriyor. Ve son olarak potanın aslanları. Play-off'ta ilk aşamada Beşiktaş'ı rahat geçen aslanların yarı finaldeki rakibi, Olin Edirne-Banvit eşleşmesinden galip çıkan Banvit oldu. Bandırma'da oynanan ilk karşılaşmayı farklı kazanan ancak yine Bandırma'da oynanan ikinci maçı şanssız şekilde kaybeden Aslanlar; üçüncü maçta, yarın saat 20:00'da Abdi İpekçi'de rakibini ağırlayacak. Maçla ilgili ayrıntılı rapora şuradan ulaşabilirsiniz. Bilet satış durumunu kontrol etmek ve satın almak içinde sizi Biletix | Galatasaray Café Crown - Banvit sayfasına alalım. Ayrıca maç günü ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. Bunun ayrıntılı bilgisini'de burada bulabilirsiniz. Final için son derece büyük öneme sahip maçta Aslanların en fazla ihtiyaç duyduğu şey ise tabii ki taraftar desteği. Daha önce hem GSFans.org'ta ilgili başlıklarda hemde blogta ayrı bir konuda yazmıştım. Bu takım taraftarının desteğini gerçek manada arkasında hissettiği zaman tam anlamıyla bir buldozer'e dönüşüyor. İşte o etkiyi yaratabilmek için yarın akşam Abdi İpekçi'yi tek bir boş koltuk kalmayacak şekilde doldurmalıyız. İşte bu noktada sizlere, genç bir Galatasaray taraftarının yazıya döktüğü çağrısını aktarmak istiyorum. Okuyun, düşünün, karar verin ve mutlaka yarın Abdi İpekçi'deki yerinizi alın.
Unutmayın; söz konusu olan final ve belki de şampiyonluk.


--------------------------------

Öncelikle herkese Merhabalar.

Ben 22 yaşındayım yani ben kendimi bildim bileli’yi geçtim,
ben hayatta olduğumdan bu yana Galatasaray Basketbol’da hiç final oynayamadı.
Ve ilk defa Finale bu kadar yakın.

Doğma büyüme İstanbul'luyum, Eskişehir'de öğrenciyim 4 yıldır ve bu 4 yılda Türkiyede Basketbol ve basketbol takımımız kendini çok geliştirdi.
(özellikle bu yıl) Ve bu basketbol konusunda İstanbul’da yaşamayı çok isterdim.

Pazartesi ve Çarşamba günleri bence tarihimizin en önemli 2 maçını oynayacağız. Favori gözükebiliriz fakat bu maçlar o kadar kolay geçmeyecek.
Ancak tek bir şey var ki bu maçları çok kolaylaştıracaktır.
O salonda 12-13-15 bin seyirci olması.

Ben şehir dışında olup bu maçlara gitmesi imkansız biri olarak
İstanbul’da olan her Galatasaray’lıyı salona gitmeye davet ediyorum.

Üniversiteli, final haftan mı?

Kimse 24 saat ders çalışmaz.
3 saat bu maça ayırırsan emin ol sana da iyi gelecektir.

Çalışan kişiler yorgun musunuz?

Galatasaray’ın alacağı galibiyete katkıda bulunmak sizi belki biraz yorabilir ama vereceği zevk ve mutluluk buna değecektir.

Basketboldan pek hoşlanmıyor musunuz?

O salona bir kez gidin fikriniz değişecek.

Geçerli bir kaç sebep dışında bu maça gidebilecek en az 100 bin Galatasaraylı vardır, bunun içinden %10 salonda olur umarım.

Haydi Büyük Galatasaray Taraftarı bu takıma hak ettiği değeri vermeye!
Yazan: Bir GALATASARAY Taraftarı.
--------------------------------------

Hiç yorum yok: