23 Ocak 2013 Çarşamba

Mecburen...


"Yönetime verdiğim listedeki oyuncular transfer edilemedi. Ben de, takıma dahil edilen yeni oyuncuları bir şekilde değerlendirip oynatmaya çalışacağım mecburen."

Yılmaz VURAL


Önünüzdeki maçları ve yeni transfer ettiğiniz oyuncuların güvenini, oynamadan nasıl kaybedersiniz? sorusunun cevabını okudunuz. Yılmaz Vural, kendisine yöneltilen transferle ilgili bir soruya cevap verirken kullandı bu ifadeyi.

Türkiye'de, belli bir seviyeden yukarıya çıkamayan, meslekte onlarca yılı devirmelerine rağmen kafa yapılarını bir türlü değiştirmeyen ve kendilerini geliştiremeyen teknik direktörlerin sıksıkla sergilediği bir tavır bu. Benzeri bir durumdan şurada bahsetmiştik.

Henüz takıma yeni katılmış oyuncu ya da oyuncuların güvenini, neden böyle kemiksiz ifadelerle kaybetmeye yönelik davranırsın ki?

Sonra o oyuncu "Ulan, hoca beni aslında istememiş. Mecburen oynatıyormuş. E bende mecburen oynayayım bari" deyip s.ki t..ağına denk takılırsa, sende ancak küme düşmemeye oynarsan, sezon sonunda oyuncuya hesap sorma hakkını kendinde göreceksin ama. Ne kadar adil(!) değil mi?

Hiç yorum yok: