14 Mayıs 2012 Pazartesi

O AN...



Hala şampiyonluğun, bir an bile kaybetmediğimiz inancımızın gerçekleşmesinin etkisindeyiz. Maçı, şampiyonluğu, Kadıköy'de maç bitimi sahada, soyunma odasında olanları, Florya'yı; Arena'da ki şampiyonluk kutlamasını yarın yazacağız. Ama şimdilik şu müthiş videoyu izleyip gelecek yazıya hazırlayın kendinizi. 2 Galatasaray'lı kardeşimiz stresten maçı izlemeyip, sonucu sokaklarda görecekleri şampiyonluk turuyla öğrenmeyi tercih etmişler ve maç sonlarına doğru olanları videoya kaydetmişler. Videonun Youtube sayfasında, yorumlar bölümünde videoyu çekip yükleyen arkadaşımızın bir cevabı var. Şöyle demiş;

"Güzel yorumlar için sağolun.Aslında bu videonun öncesi ve sonrası da var.Evden çıkarken, kızımla vedalaşırken çekmeye başladım. Kendi forumumuzda arkadaşlarla paylaşmak istedik ama acayip hızlı bir şekilde yayıldı. Arabada ağladığım yetmedi, ben bile her izleyişimde tekrardan ağlıyorum :)"

Galatasaray'lılığını böyle kalpten yaşayan, şampiyonluğu öğrendiği anda gözyaşlarına hakim olamayan gerçek taraftarlara sahip olmak büyük bir lütüf.

Hiç yorum yok: