26 Mayıs 2012 Cumartesi

Cavendish Gabrovski?


Ürün bir bisikletçi için tasarlanmış ama arkasındaki fikir daha önemli. Adını ve başarılarını akıllara kazımak, unutturmamak. Alttaki küçük yazıda da kazandığı yarışlardan birinin adı yazıyor. Yani sizin ülkenizin ve organizasyonunuzun adı da geçecek orada.

Tişörtün önünde de gördüğünüz gibi; dünyaca ünlü bisikletçi Mark Cavendish adına yapılan ürün aklıma bir soru getirdi hemen. Tour of Turkey gibi; dünyanın en ilgiyle takip edilen 4 uluslar arası bisiklet turundan birine sahipken ve bu yıl ki yarışı bir Türk takımı olan Konya Torku Şeker Spor Vivelo'dan İvailo Gabrovski kazanmışken neden bizde de yapılmaz böyle şeyler?

Bu gibi şeyler insanların önce sporculara sonra da o sporcuların yaptığı spora ilgisini arttırır. Satış gelirini de her şekilde kullanabilirsiniz. İsterseniz doğruca kulübün kasasına girer; bir gelir kalemi oluşur o'nlar için. İsterseniz sporcuya bırakırsınız tasarruf hakkını. Nasıl isterse öyle kullanır. İsterseniz hayır işi için kullanırsınız.
Bisiklet kullanmaya hevesli, sporcu potansiyeli olan miniklere yada gençlere bisiklet alıp hediye edersiniz Vs...vs...vs

Kısacası, yapılsın böyle şeyler; bizde alıp keyifle giyelim.

Hiç yorum yok: