28 Nisan 2012 Cumartesi

"VAY"loyan...


Herşey Loran Vayloyan'ın, Arena'da oynanan ve 2-1 kaybettiğimiz Fenerbahçe maçı sonrası, soyunma odası koridorlarında kendini tutamayıp(!) Fenerbahçeli futbolcu ve yetkililerle taraftaramiz bir şekilde sevinmesiyle başladı.
Önce ultrAslan tepki gösterdi ve resmi sitesinden yukarıda ki görselde gördüğünüz kınamayı yayınladı. Tepki son derece haklıydı.

Loran Vayloyan, dün konuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada kabaca "olay iddia edildiği gibi büyük bir sevinç değil, bir kulüp çalışanıyla yapılmış basit bir 'çak' hareketinden ibarettir." dedi. Ancak koridorlardaki güvenlik kameralarının kayıtlarını izleyen Galatasaray kulübü yöneticilerinin verdiği oldukça sert tepki ve yapılan açıklamalar olayın hiçte o kadar basit olmadığını ortaya koydu. Gelelim yaşanan olaya bizim tepkimize. Bu kadar basit geçiştirilemez bu konu.

Yapmayacaksın arkadaşım, çak çuk çük vs o'nu da yapmayacaksın. Sonra bana istersen 500 sayfalık özür mektubu yaz; nafile. Özel hayatında Fenerbahçeli'liğini sonuna kadar yaşayabilirsin. İstediğin kişiyle, istediğin futbolcuyla, istediğin herşeyi paylaşabilir, sevinebilir, coşabilirsin. Buna kimse itiraz edemez ve karışamaz. Ama orada, üzerinde Süper Lig'in resmi yayıncısının kimliğini taşırken, görevli olarak bulunurken böyle birşey yapamazsın. Hele benim stadımda asla yapamazsın. Ben yıllardır Bahri Havadır'ın da Pınar Argun'un da böyle bir olayına şahit olmadım; ki o'nlar senden daha tecrübeli, daha kıdemli. Sen daha dünkü yumurtayken bu ne cüret?

Hiç yorum yok: