1 Ocak 2012 Pazar

Hür Galatasaray Taraftarları


3 Temmuz'dan bu yana süre gelen olaylar silsilesinde, biz Galatasaray taraftarları her zaman doğrunun, adaletin savunucusu olduk. Suç işleyenlerin cezalarını çekmeleri için pek çok kez kampanyalar düzenledik. Ancak günler geçtikçe durum öyle bir hal aldı ki, çeşitli platformlardan, uluslararası üst kuruluşlara sesimizi duyurmaya çalışmak zorunda kaldık. İşte bu kampanyalardan bir yenisini daha, az önce Galatasaray Sözlük başlattı ve şimdiden GSFans.org ile GSBasket.org desteklerini açıkladılar. Yukarıdaki metinde de göreceğiniz gibi;

"Avrupa’ya hatta dünyaya meydan okuyan futbol takımları hayal eden bizlerin, UEFA ve FIFA tarafından “şikeci ülke” olarak damgalanması ve uluslararası rekabetten yıllarca dışlanması an meselesi olan Türkiye’nin içinde bulunduğu berbat açmaza duyarsız kalması beklenemez. Güzel ve yalnız ülkemize, en azından uluslararası spor arenasında hakkıyla sahip çıkması gereken herkesi de göreve çağırıyoruz."

diyen Galatasaray Sözlük'e bizde desteğimizi göstermek adına,"Fikri Hür, Vicdanı Hür, İrfanı Hür Galatasaray Taraftarları" ndan biri olduğumuz için bildiriyi yayınlıyor ve sizlerin de desteğini bekliyoruz.

Hiç yorum yok: