8 Haziran 2011 Çarşamba

Bu Tekerler 5 Çeker!


Belki pek çok insanın haberi yok ama, dün akşam Sinan Erdem'de müthiş bir maç oynandı. Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi şampiyonluk maçında Galatasaray ve Beşiktaş karşı karşıya geldi. Engelsiz Aslanlar 7+ sayı farkla kazanmaları gereken maçı, son çeyrekteki çılgın oyunlarıyla 67-46 kazandı ve üst üste 5. şampiyonluğuna ulaştı. Maçın ayrıntıları ve muhteşem kutlama fotoğrafları için Resmi Site | Maç Raporu Sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bu o kadar değerli bir şampiyonluk ki; sezon sonundan itibaren aldıkları tuhaf kararlarla, icat ettikleri "play off olmayan play off" sistemi ile başta bizzat federasyon olmak üzere çeşitli kurumlar ve şahısların, dünkü maç oynanırken dahi sergiledikleri tüm engelleme çabalarına rağmen Engelsiz Aslanlar 2005 yılından bu yana önlerine çıkan her engeli devirerek şampiyon olma alışkanlığını sürdürdü. Aslanların maç sonrası sevinçleri görülmeye değerdi.Salona gelen 1000 kadar taraftarda o'nlara maç boyu destek verdi ve maç sonunda sevinçlerini paylaştı.

Engelsiz Aslanlar'da şimdi hedef daha önce üst üste 2 kez kazandıkları Kıtalararası Kupa şampiyonluğu. Yolları açık olsun. Gerçi şüphemiz yok, inanırlarsa o'nu da alır gelirler.


Maçla ve Engelsiz Aslanlar'la ilgili görüşleriniz için GSFans.org | Engelsiz Aslanlar Üst Üste 5. Kez Şampiyon başlığımıza uğrayabilirsiniz.

Hiç yorum yok: