28 Ocak 2011 Cuma

Tüm Galatasaray'lıların Dikkatine!




Son zamanlarda, Beşiktaş'ın yeni stadı inşa edilirken Beşiktaş futbol takımının maçlarını nerede oynayacağı sorusuna yanıt aranıyordu ve belli kesimler basına sürekli "Beşiktaş maçlarını TT Arena'da mı oynayacak?" başlığı altında, sanki hafif hafif ortamı ısıtmaya ve hazırlamaya çalışır tarzda haberler servis ediyorlardı.
2 gün önce Beşiktaş'ın stad inşaatı için Anıtlar Kurulundan beklenen karar çıkınca bu yönde söylemler yine artmaya başladı.
Kimse kusura bakmasın ama böyle bir şeyin bırakın gerçekleşmesini, ihtimal dahilinde değerlendirilmesini bile ihanet sayarız.
Biz 2. Fatih Terim döneminde ASY stadını yıkıp yeni stad inşa edeceğiz diye,
1 buçuk sezon, altyapı ve ulaşım anlamında sıfır olan, bildiğin yolu yapılmamış Zulümpiyat stadına taşındık.O çileyi 1 buçuk sezon çektik.

Peki neden?
Çünkü Beşiktaş Jimnastik Kulübü Galatasaray'ın "bu süreçte maçlarımızı İnönü stadında oynayabilir miyiz?" teklif/sorusuna kesin bir "hayır" cevabı vermişti.
Şimdi aynı durumu Beşiktaş kulübü yaşıyor ve daha da kötüsü TT Arena'nın henüz Galatasaray'a devri yaplmadığı için durumdan faydalanmaya çalışıyor.
Ne kadar etik bir davranış değil mi? Sen, zaten senin olmayan ama kullanımında söz hakkın olan bir stadı paylaşmayı reddet.Sonrada kalk aynı duruma düşünce dalavere çevirip, hazıra konmaya çalış.Yok öyle.
İşte bunu önlemek için gsfans.org olarak bir kampanya başlattık.


http://www.gsfans.org/turk-telekom-arena/3620-kulube-yaziyoruz.html#post509245

Bu linkteki metni Galatasaray Spor Kulübü resmi sitesi üzerinden "Bize Yazın" sayfası aracılığıyla kulübe iletiyoruz ve gerekenin yapılmasını istiyoruz.
Lütfen destek vermeyi unutmayın.

Not : Resmi sitedeki "Bize Yazın" sayfasının butonu anasayfanın aşağısındadır.

Hiç yorum yok: