21 Ocak 2011 Cuma

Adnan Polat (İstifa)...



Başlığa bakıp aldanmayın.O ironi...

İstifa...

Farklı mecralarda, farklı kişilere yönelik olarak dillendirilen ve pek çok kez duyduğum, gördüğüm kısacası şahit olduğum bu laf en çok Adnan Polat ismiyle birlikte dile getirilmeye başlandığında anlamsız gelmeye başlamıştı bana.
"Ne alakası var, neden?" diye sordum hep; ve hep aynı cevabı aldım;

-futbol takımı başarısız çünkü...bla bla bla...

Adnan Polat göreve gelmeden önce kulüp ne durumdaydı şimdi ne durumda?
Bunların hepsini tek tek anlatmayacağım çünkü zaten biliniyor / biliyorsunuz.
Bilmiyorsanız açın araştırın...Kulübün mali durumu ve prestij'i nereden nereye geldi?
Tesisleşme nasıl ilerledi?
Sizin için tek başarı ölçüsü liglerde şampiyonluk değilse (ki şampiyonluklarda var, avrupa ve dünya şampiyonlukları hattâ) futbol dışı branşlarda gelinen noktalar neler?
Bir araştırın'da görün...
Sırf bunlar için bile "Adnan Polat İstifa" demeye utanırken ben, başını Galatasaray'lı demeye utandığım bazı muhalif isimlerin çektiği ve Galatasaray tarihinde bir daha görmeyeceğimizi düşündüğüm çirkinlikte bir devirme çabasına giriştiler.Ama bugün o çirkin çabalara ve o çabaların arkasındaki kirli ellere "GALATASARAY BAŞKANI" öyle bir cevap vermiştir ki, cümle alem ayağa kalkıp, ceketini ilikleyip saygı göstermekten başka birşey yapamaz artık.

Adnan Polat bugün yöneticisiyle, kulüp ve kongre üyesiyle, taraftarıyla milyonlarca Galatasaray'lıya birkez daha Galatasaray'lı ve Galatasaray'lılık nedir, göstermiştir.
Büyüksün başkan.

Hiç yorum yok: