31 Ocak 2011 Pazartesi

Ortalık Isınıyor!


150 first test
Yükleyen trtformula1. - Daha fazla spor videosu.

Video Ferrari'nin Maranello testlerinden.Alonso F150'yle ilk turlarını atıyor.
Bende motordan gelen o ses'e bir daha hayran oluyorum.

30 Ocak 2011 Pazar

Konsantrasyon


Ali Sami Yen'de maç izlemeye giden gitmeyen herkes bilir.
Efsanedir bu pankart, başta kapalı'da sonra stad'ta.
Hatta deplasman maçlarına götürülürdü.İşe de yarardı hani.
Şimdi yeniden konsantre olma zamanı.
Efsane tribünlerdeki yerini alsın yeniden.

28 Ocak 2011 Cuma

Royal Flush!


Galatasaray Spor Kulübü Başkanları'ndan Deklarasyon

Son dönemde yaşanan gelişmeler karşısında, Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığı görevini yapma onurunu yaşamış Galatasaraylılar olarak, Camiamızı birlik ve beraberliğe davet etmek amacıyla aşağıdaki deklarasyonu yayınlamayı uygun gördük.

Galatasaray, ülkemizin en köklü camialarından biri olarak, gelenekleri ve başta sportif olmak üzere birçok alanda yaptığı öncülüğüyle Türk Sporunun lokomotif gücü ve simgesi olmuştur.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ve Yönetiminin her türlü güçlüğe karşın yıllardır kararlılıkla yürüttüğü ve son dönemde sonuçları alınmaya başlanan projelerle öncülüğünü üstlendiği yol, bugün ülkemizin diğer mümtaz kulüpleri tarafından da örnek olarak kabul edilmekte ve takip edilmektedir.

Kulübümüzün modern bir vizyona göre yeniden yapılanması ve güçlendirilmesi açısından yürütülmekte olan projelerden alınan sonuçları memnuniyet verici bulmaktayız.

Bu zahmetli yolda, kulübümüze fayda sağlamakta olan birçok stratejik projeyi yürüten Galatasaray Spor Kulübü yönetimini ve çalışmalarını destekliyoruz.

Kulübümüzün tarihi, bizi diğer kulüplerden ayıran yazılı ve yazısız gelenekler, kurallar getirmektedir. Camiamızın bu geleneklere bağlı olarak hareket edeceğine olan inancımız tamdır.

Saygıdeğer Camiamıza duyururuz,

SELAHATTİN BAYEZIT
ALİ URAS
ALİ TANRIYAR
ALP YALMAN
MEHMET CANSUN

__________________________________

Yukarıda okuduğunuz deklarasyon bugün akşama doğru Galatasaray Spor Kulübü resmi internet sitesi galatasaray.org'da yayınlandı.
Uzun süredir başını kulüp ve yönetim içi muhalefetin çektiği kesimler tarafından yürütülen çirkin kampanya nedeniyle "Bu kulüpte, hiç mi kulübün geleceğini düşünen birileri yok?" diye kara kara düşünmeye başlamışken başkanlarımızın böyle bir açıklama yapması Adnan Polat'ın poker deyimiyle "royal flush" yapması kadar değerlidir.Teşekkürler.

Not : İmza listesinde Faruk Süren'in isminin olmayışına tabii ki şaşırmadık.

F150


Malum, Formula 1'de yeni sezon yaklaşıyor ve takımlar kısa süre önce araçlarını tanıtmaya başladılar.Ama benim, bir Scuderia Ferrari taraftarı olarak sabırsızlıkla beklediğim, Ferrari'nin "İtalya'nın birleşmesinin 150. yılı şerefine F150 adını verdiği" 2011 sezonu aracı bugün Maranello'da tanıtıldı.
Muhteşem otomobile ait fotoğraflar ve ayrıntılar
http://www.turkiyef1.com/haber/24720/Ferrari-Maranelloda-F150yi-tanitti sayfasında.

Kırmızılardan birinin sezon sonunda şampiyonluk görmesi dileğiyle.

F 150

Tüm Galatasaray'lıların Dikkatine!




Son zamanlarda, Beşiktaş'ın yeni stadı inşa edilirken Beşiktaş futbol takımının maçlarını nerede oynayacağı sorusuna yanıt aranıyordu ve belli kesimler basına sürekli "Beşiktaş maçlarını TT Arena'da mı oynayacak?" başlığı altında, sanki hafif hafif ortamı ısıtmaya ve hazırlamaya çalışır tarzda haberler servis ediyorlardı.
2 gün önce Beşiktaş'ın stad inşaatı için Anıtlar Kurulundan beklenen karar çıkınca bu yönde söylemler yine artmaya başladı.
Kimse kusura bakmasın ama böyle bir şeyin bırakın gerçekleşmesini, ihtimal dahilinde değerlendirilmesini bile ihanet sayarız.
Biz 2. Fatih Terim döneminde ASY stadını yıkıp yeni stad inşa edeceğiz diye,
1 buçuk sezon, altyapı ve ulaşım anlamında sıfır olan, bildiğin yolu yapılmamış Zulümpiyat stadına taşındık.O çileyi 1 buçuk sezon çektik.

Peki neden?
Çünkü Beşiktaş Jimnastik Kulübü Galatasaray'ın "bu süreçte maçlarımızı İnönü stadında oynayabilir miyiz?" teklif/sorusuna kesin bir "hayır" cevabı vermişti.
Şimdi aynı durumu Beşiktaş kulübü yaşıyor ve daha da kötüsü TT Arena'nın henüz Galatasaray'a devri yaplmadığı için durumdan faydalanmaya çalışıyor.
Ne kadar etik bir davranış değil mi? Sen, zaten senin olmayan ama kullanımında söz hakkın olan bir stadı paylaşmayı reddet.Sonrada kalk aynı duruma düşünce dalavere çevirip, hazıra konmaya çalış.Yok öyle.
İşte bunu önlemek için gsfans.org olarak bir kampanya başlattık.


http://www.gsfans.org/turk-telekom-arena/3620-kulube-yaziyoruz.html#post509245

Bu linkteki metni Galatasaray Spor Kulübü resmi sitesi üzerinden "Bize Yazın" sayfası aracılığıyla kulübe iletiyoruz ve gerekenin yapılmasını istiyoruz.
Lütfen destek vermeyi unutmayın.

Not : Resmi sitedeki "Bize Yazın" sayfasının butonu anasayfanın aşağısındadır.

27 Ocak 2011 Perşembe

5 dakkada değişir bütün işler!


Dakika 79...

Beşiktaş : 2 - 1 : Trabzon
Manisa : 1 - 1 : Gaziantep BB

Bu dakikada Beşiktaş ve Trabzon üst tura çıkıyor.

Dakika 89...

Beşiktaş : 2 - 1 : Trabzon
Manisa : 1 - 2 : Gaziantep BB

Gaziantep BB, Trabzon'un üst tur hayallerine maç bitimine 1 dakika kala limon sıkıyor.Ne diyelim? Futbol bu.

26 Ocak 2011 Çarşamba

Sana bir iyi birde kötü haberim var deseler!


Dün, Katar'da düzenlenen Asya kupasında Avustralya'nın finale çıkışına Harry Kewell ve Lucas Neill'den mütevellit çok sevinmiştik ama tadını çıkaramadan bugün Avustralya ile ilgili kötü bir haber (en azından benim için) geldi.
Avustralya Açık Tenis turnuvasında adamım Nadal ne yazık ki elendi.
Asıl üzücü olansa kötü oynadığı için değil maç esnasında sakatlandığı için yenilmiş olması.Ne yapalım? Sporun her alanında kaybetmek var.
Bunu bildiğimiz içinde ne diyoruz.
Tabii ki Viva Nadal...

Kök




Önce haberi ekleyelim...
______________________________

Ferrari yeni aracının ismini açıkladı

Ferrari, bu sene yarışacakları yeni aracın isminin F150 olacağını duyurdu.

İtalyan ekibinin merkezi Maranello'da Cuma günü lansmanı yapılacak olan araca, İtalya'nın birleşmesinin 150'nci yıldönümü münasebetiyle bu isim verilecek.

Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo, "Maranello'da böylesine bir enerji ve tutkuyla çalışan tüm erkek ve kadınlar, ülkemizin tüm dünyada temsil edilme gururu ve sorumluluğunu paylaşmaktadır. Yeni aracı da, bu ruh içinde, tüm İtalya için önemli olan bir olaya ithaf etmeyi tercih ettik" dedi.

Takımdan yapılan açıklamada ayrıca, 2011 aracına F150 isminin verildiği söylenen İtalya Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano'nun, "gelecek sezon takıma iyi şanslar dilediği" de belirtildi.

F150 ayrıca, Ford'un pikap araçlarının ünlü serisinin bir modeli olarak da biliniyor.

TurkiyeF1.Com
______________________

İşte buna "nereden geldiğini unutmamak" diyorlar hocam!

24 Ocak 2011 Pazartesi

Judo!


Maça dair konuşulacak çok şey varda; o konuları gsfans.org sitesinde maç başlığında konuşuyoruz biliyorsunuz.Benim değinmek istediğim farklı bir konu.
Meramımı fotoğrafla da deseteklemek istediğim için iyi bir fotoğraf arıyordum.
Resmi sitenin yayınladığı fotoğraflar ilaç oldu.Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz durumu dün gece başını Culio'nun çektiği pek çok futbolcumuz defalarca yaşadı.
Gözümün önüne Lincoln'e, Arda'ya, Hakan Şükür'e, Mehmet Topal'a vs. atılan tekmeler ve fotoğrafta gördüğünüze benzer şekilde yapılan acımasız faul'ler geldi.

O zaman diyorum ki "sizin oynadığınızın adı futbol'sa gelin judo'nun ismini değiştirelim".

21 Ocak 2011 Cuma

Adnan Polat (İstifa)...



Başlığa bakıp aldanmayın.O ironi...

İstifa...

Farklı mecralarda, farklı kişilere yönelik olarak dillendirilen ve pek çok kez duyduğum, gördüğüm kısacası şahit olduğum bu laf en çok Adnan Polat ismiyle birlikte dile getirilmeye başlandığında anlamsız gelmeye başlamıştı bana.
"Ne alakası var, neden?" diye sordum hep; ve hep aynı cevabı aldım;

-futbol takımı başarısız çünkü...bla bla bla...

Adnan Polat göreve gelmeden önce kulüp ne durumdaydı şimdi ne durumda?
Bunların hepsini tek tek anlatmayacağım çünkü zaten biliniyor / biliyorsunuz.
Bilmiyorsanız açın araştırın...Kulübün mali durumu ve prestij'i nereden nereye geldi?
Tesisleşme nasıl ilerledi?
Sizin için tek başarı ölçüsü liglerde şampiyonluk değilse (ki şampiyonluklarda var, avrupa ve dünya şampiyonlukları hattâ) futbol dışı branşlarda gelinen noktalar neler?
Bir araştırın'da görün...
Sırf bunlar için bile "Adnan Polat İstifa" demeye utanırken ben, başını Galatasaray'lı demeye utandığım bazı muhalif isimlerin çektiği ve Galatasaray tarihinde bir daha görmeyeceğimizi düşündüğüm çirkinlikte bir devirme çabasına giriştiler.Ama bugün o çirkin çabalara ve o çabaların arkasındaki kirli ellere "GALATASARAY BAŞKANI" öyle bir cevap vermiştir ki, cümle alem ayağa kalkıp, ceketini ilikleyip saygı göstermekten başka birşey yapamaz artık.

Adnan Polat bugün yöneticisiyle, kulüp ve kongre üyesiyle, taraftarıyla milyonlarca Galatasaray'lıya birkez daha Galatasaray'lı ve Galatasaray'lılık nedir, göstermiştir.
Büyüksün başkan.

6 Ocak 2011 Perşembe

Yeni...

Yeni Stad,


Yeni Forma,


Yeni transferler ve yeni umutlarla...Herşeye rağmen yine, yeni, yeniden Galatasaray zamanı...

4 Ocak 2011 Salı

?



"Profesyonel futbol oyuncusu Kazım Kazım ile 2010 -2011 sezonunun ikinci yarısından başlamak üzere 2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar sözleşme imzalanmıştır."

Oyuncumuz Kazım Kazım'ın bu akşam Galatasaray'ın Antalya'da süren kampına katılması bekleniyor.

Galatasaray Sportif A.Ş.


Allah aşkına ne alâka lan!

Obaaaa!


Başlık bu yazının konusu olan Yeni Alanya Stadından esinlenerek atıldı.
Çünkü o yeni stadın adı Alanya Oba Stadı.Neyse konuya gelelim.
Alanya'da Alanyaspor için yeni bir stad inşa edildi.Küçük, mütevazı, sevimli bir stad. 8 Ocak 2011 Cumartesi günü'de açılışı yapılacak.
Açılış maçı Galatasaray - Hannover 96.

.

.

.

Tuhaflığı fark edemediniz mi hala?
Açılan stad Alanya stadı, açılış maçı Galatasaray - Hannover 96.
Bir takımın kendi stadının açılış maçında yer almaması fikri(!)
hangi süperzekânın(!) ürünüdür(!) acaba?
Sakatlık bir cümlede 3 tane parantez arası ünlem kullanmamdan belli...



2 Ocak 2011 Pazar



Henüz sadece 2 gün önce fotoğraf yayınlamış olmamıza rağmen; ne yapalım duramıyoruz.
Çünkü en iyi olmanın getirdiği sorumluluklar var.Ama biz bunu sorumluluk hissettiğimiz için istediğimiz için yapıyoruz ve Türk Telekom Arena'dan sıcak sıcak 2 Ocak fotoğraflarını yayınlıyoruz.İyi Seyirler.







Fotoğrafların devamı gsfans.org'ta...


http://www.gsfans.org/turk-telekom-arena-aslantepe-insaat-fotograflari-guncel/3317-aslantepe-turk-telekom-arena-2-ocak-fotograflari.html#post464897